GY.I.K

 • Mi alapján válasszam ki a legjobb fotót, amit szeretnék megfesteni?


  Ha nem tudod, hogy jók-e a képeid, megrendelés előtt küldd el őket ide: info@fesdmegte.hu, mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet!

  Vagy használd a "távolról nézem" tesztet!
  Ha a kép amit küldeni fogsz távolról is jól néz ki, a fontos elem (pl. személy, házikedvenc, stb.) jól kivehető rajta, nem veszik el a háttérben, akkor biztos lehetsz benne, hogy a falon is jól fog mutatni. Ne feledd, a megfestett képet is főként távolról fogod nézni.

  Amire mindenképp figyelj:
  - legyen digitális
  - nagy felbontású
  - éles
  - világos

  Természetesen bármilyen képet át tudunk alakítani, de azt szeretnénk, ha a saját kezeddel festett képed mindenki megcsodálná.

 • Milyen méretű képek választahtóak:
  Bármilyen méretű vásznat el tudunk készíteni. A 5x5 cm-től kezdve egészen az 1,5 méter x 10 méteresig. Lehet pl.: 78,5x23,9 cm is, ha a vászonra kerülő téma megengedi. Ha az álltalánostól eltérő méretet kívánsz, küldd el e-mailban és mi kiszámoljuk, hogy mennyibe kerül. Nem drágább, mint a klasszikus változatok.

 • Nem értek a művészethez, nem vagyok kreatív, biztos, hogy a Fesd meg Te! nekem való?
  Ne aggódj! Számokat kell színekkel összeilleszteni és követni a megadott vonalakat. Az üres vászon jelleg miatt egy percet se félj! Pikk-pakk élettel teli és színes lesz.

 • Van esetleg ajánlott korhatár?
  Ez teljesen egyénfüggő. Tapasztalataink alapján 10 éves kortól egyáltalán nem okoz nehézséget a festés. 10 éves kor alatt is láttunk már “csodagyerekeket”, akik felnőtteket megszégyenítő precizitással festették ki képüket. Tehát a válasz, nincs ajánlott korhatár :)
  Újdonság: Válassz direkt gyerekeknek készült képeinkből: kattints ide.

  Ha a rendelés leadást követően mégis meggondolom magam és cserélni szeretném a képet, van rá lehetőségem?
  Mindenképpen gyorsan vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben. Ami nehézséget okozhat, hogy mind a vásznat, mind a festékeket egyedileg a Te képedhez alakítjuk ki. Ha a gyártás már végbement, abban az esetben nem tudunk
  cserélni, se pénzt visszatéríteni. Inkább gondold meg kétszer mielőtt elküldöd :)

 • Rendeléstől számítva, mennyi idő míg megérkezik a csomagom?
  Magyarországon belül igyekszünk 7 munkanap alatt minden csomagot eljuttatni. Természetesen vannak olyan sűrű időszakok, mint pl. karácsony, esküvő szezon, amikor a megnövekedett forgalom hatással lehet a kiszállításokra. Amennyiben nagyon szűk határidőt szeretnél egyeztetni, akkor mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon és E-mailben egyaránt.

 • Mennyibe kerül a szállítás?
  Az árakat a GLS futárszolgálat díjszabása alapján számolja ki a rendszer.

 • Szerkesztitek a képeimet, amit beküldök?
  Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy az általad feltöltött képet érdemes lenne kicsit mondjuk megvágni, nagyítani, tükrözni stb. , minden esetben felvesszük veled a kapcsolatot és jóváhagyásodat kérjük.

 • Mennyi ideig tart míg kifestem a képemet?
  Ezt természetesen nem tudjuk előre megmondani :) Sok mindentől függ: mekkora vásznat rendeltél, mennyire részletgazdag a kép, mennyi időt foglalkozol vele és akár az is, hogy egyedül vagy párban, esetleg nagyobb társasággal csinálod.

 • Mosható a festék?
  Az akril festék vízbázisú, így mosható. Viszont minden esetben azonnali meleg vizes öblítést ajánlunk, hogy biztosra menj. De a legjobb, ha egy “játszós pólóban” vagy kötényben esel neki az alkotásnak. A kezedről viszont egyszerűen, szappanos, meleg vízzel le tudod mosni.