Barion Pixel

Ingyenes képretusálás: Régi fotó feljavítása, hibák javítása!

Milyen fotóból lesz a legjobb festmény?

Egy pár alapszabály betartásával, sokkal szebb eredményt érhetünk el. Ezek a szabályok csupán irányadóak, de ha egy részüket is figyelembe vesszük, vagy több fotóból lehet választani, az nagy segítség lesz magunknak majd a festésnél!

Távoli, túl sok apró részlettel

Ez talán a legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni, mert ezen javítani nem lehet, csak vágással. Az ecseteddel nem tudsz olyan pici részleteket kifesteni, mint pl. ezen a képen az énekes feje. Telefonon bele tudsz nagyítani, de a valóságban nem. 

Közeli

Az egy-kétszemélyes közeli fotók lesznek a legjobb festményalanyok, főleg, ha a háttér is egyszerű. Természetesen elküldheted a sokszereplős fotód is, sokat tudunk optimalizálni rajta!

Az ilyen fotóból lesz a legjobb festmény.

Éles!

Fontos, hogy a kép ne legyen elmosódott, homályos, vagy „bemozdult”, különben a festmény is az lesz. Természetesen ( ingyenesen ) tudunk javítani a képen, de ha már az eredeti fotó is jó, nagy baj nem lehet.

Homályos

A fenti fotón az elélenpéldát láthatod, ám ha nagyon régi, vagy megismételhetetlen fotóról van szó, küld el, meglátjuk mennyire tudjuk feljavítani.